Zwem4daagse 2017

 

Het is weer zo ver!!! De jaarlijkse zwem4daagse bij ACZ.

Zien wij jouw ook in de herfstvakantie tijdens de zwem4daagse?

Aanmelden kan op de 16 oktober bij de balie van het zwembad.

Let op, zwemdiploma A is vereist!!

 

Wat is de zwem4daagse eigenlijk?

Tijdens de zwem4daagse moet jij als zwemmer per dag minimaal 20 banen (500 meter) zwemmen. Ben je nog geen 10 jaar dan hoef je maar 10 banen (250 meter) te zwemmen. Als je wilt kan je natuurlijk de hele tijd banen blijven zwemmen, maar je kan ook allemaal leuke activiteiten doen. Namelijk:
  • Stoelendans in het water
  • Op ‘De Buis’ je vrienden of vriendinnen er proberen af te duwen
  • Clinic wedstrijdzwemmen Tijdens de zwem4daagse zullen er trainers van onze eigen club aanwezig zijn. Zij staan ten alle tijden open om tips te geven of je te helpen met een mooie duik.

Natuurlijk zijn er nog veel meer spelletjes, maar dat mag je zelf gaan ontdekken.

Tijdens de zwem4daagse kan je ook allemaal leuke prijzen winnen. Na dat je elke dag 20 banen heb gezwommen krijg je een mooie medaille en een goodiebag.

 

Waar en wanneer komt de zwem4daagse?

De zwem4daagse wordt georganiseerd door ACZ, dus zal de zwem4daagse ook gehouden in zwembad ‘De Blinkert’.

De adres van zwembad ‘De Blinkert’:

Zwembad De Blinkert
Valeriusrondeel 700
2902 CT
Capelle aan den IJssel

De zwemmers mogen tussen 18:15 tot 20:15 uur op 16 t/m 19 oktober hun banen komen zwemmen. Als je als zwemmer op maandag je aanmeld verwachten we dat ze elke dag aanwezig zijn. Wanneer dit niet lukt, wordt dat besproken met iemand van de leiding.

 

Inschrijving

De inschrijving vind plaats op de eerste dag van de zwem4daagse (16 oktober). Om mee te doen met de zwem4daagse moet je eenmalig 8,- betalen, gelijktijdig met het inschrijven. Als je niet betaald bij de inschrijving, kan je niet meedoen aan de zwem4daagse. Je kan ook alvast het inschrijfformulier printen, zodat je het maandag invult kan meenemen. Klik hier voor het formulier.

 

Het goede doel

Dit jaar is ons goede doel: Zwemlessen voor kinderen met een geestelijke/lichamelijke beperking realiseerbaar maken. Hier is vanuit deze doelgroep veel vraag naar want niet elke reguliere zwemonderwijzer kan de lessen verzorgen. Een (aan)gepaste programma is noodzakelijk en een andere kijk van de zwemtechniek. De stichting Mee en verenging ACZ zijn sinds vorig jaar enkele zwemgroepen gestart, welk een groot succes zijn. Echter is er nu een zo’n grote opkomst dat wij te weinig opgeleide instructeurs hebben en de kinderen alsnog moeten wachten.Het opgebrachte bedrag gaat daarom gebruikt worden voor opleidingen, materialen en zwembadwater om deze kinderen spoedig te laten zwemmen!

 

Voor meer vragen en opmerking:

Bianca luthart
e-mail: zwem4daagse@acz-capelle.nl
Telefoon: 06-20092551